Siirry sisältöön

Liila 2 hh

Alkaen 95,20 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.
Varaa

Kauppias

Hotelli ja hostelli Marja marja@huoneistohotellimarja.fi +358447770676 Y-tunnus: 1059017-1 Kauppiaan ehdot

 

Liila-huone on nimensä mukaisesti kauniin liilan sävyin sisustettu. Idea lähti alunperin ihanasta violetista räsymatosta ja rakentui sitten siihen värimaailmaan.

 

Se on kooltaan 20m2 aamuaurinkohuone. Huoneessa on 2hh parivuode, jotka voi erottaa myös kahdeksi erillisvuoteeksi. Huone on sallittu myös lemmikeille. Huoneessa on minikeittiö kaikkine varusteineen mm. jääkaappi ja mikro. Hyvin varustellussa huoneessa ovat myös silitysrauta ja -lauta, hiustenkuivaaja ja TV. Eli täydellinen minikoti matkallenne.

 

Ilmainen parkkipaikka on aivan hotellin vieressä. Lämpötolpat ja sähköautojen latauspiste ovat myös käytettävissä pientä korvausta vastaan.

 

Hotelli sijaitsee idyllisessä ja vehreässä kasarminpuistossa, 900 m päässä Mikkelin keskustasta. Kesällä vieraidemme käytössä on terassi grilleineen. Alue on rauhallinen ja turvallinen, meillä nukut yösi hyvin. Vanha puutalo osaa hengittää.

 

Mikäli kalenterissa ei ole saatavilla vapaita aikoja, voit tiedustella niitä toimistoltamme numerosta 044 777 0676 tai marja@huoneistohotellimarja.fi. 

 

Jos saavutte klo 18.00 jälkeen, laittakaa varauksen Lisätietoja-kohtaan arvioitu saapumisaika.