Siirry sisältöön

Kolmen hengen huone Lintu

Alkaen 107,95 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.
Varaa

Kauppias

Hotelli ja hostelli Marja marja@huoneistohotellimarja.fi +358447770676 Y-tunnus: 1059017-1 Kauppiaan ehdot

Kaunis, vaaleansinisävyinen ja tilava huone nimeltään Lintu on saanut alkunsa sisustukseen taulusta. Kangaspainotyö tuli vastaan ekotorilla ja se tuntui heti olevan, mitä huone kaipasi.

Huone on kooltaan 20m2 ja siinä majoittuu normaalisti kolme ja neljäs tarpeen mukaan lisävuoteessa. Lintuhuone sopii hyvin myös lemmikin kanssa majoittuville, sillä huone on hotellirakennuksen päätyhuone ja takaovesta pääsee helposti ja nopeasti hotellin puistoon ja vaikka Urpolan ulkoilualueelle.

Huoneessa on minikeittiö kaikin varustein, myös jääkaappi. Käytössä ovat myös silitysrauta ja -lauta, hiustenkuivaaja ja TV. Vieraillemme käytössä on ilmainen parkkipaikka aivan hotellin vieressä. Tarvittaessa käytettävissä ovat myös lämmitystolpat ja sähköautojen latauspiste.

Hotelli sijaitsee idyllisessä ja vehreässä kasarmiympäristössä, kävelymatkan päässä Mikkelin keskustasta. Kesällä vieraidemme käytössä on terassi ja grilli hotellin puiston puolella. Alue on rauhallinen ja turvallinen, meillä nukut yösi hyvin. Huone sopii myös lapsiperheille, sillä sohvasängyn alta avautuu neljäs vuode.

Mikäli kalenterissa ei ole saatavilla vapaita aikoja, voit tiedustella niitä toimistoltamme numerosta 044 777 0676 tai marja@huoneistohotellimarja.fi. 

Jos saavutte klo 18.00 jälkeen, laittakaa varauksen Lisätietoja-kohtaan arvioitu saapumisaika.