Haluaisitteko saunoa neljä kerrosta arjen yläpuolella ja viettää aikaa ystävien, suvun tai työkavereiden kanssa? Olisiko mukavaa luoda juuri omannäköinen illanvietto tai vaikka palaveri? Olkoon aiheena syntymäpäivät, polttarit, kokous tai vaan halu tavata rakkaita ihmisiä ja jutella kunnolla pitkästä aikaa. Mahdollisuuksia riittää. Voi vaikka laittaa pientä suolaista ja nauttia takkatulesta, tilata aterioita ja palveluja paikan päälle, saunoa lempeissä löylyissä ja vain rentoutua omaan tapaanne.

Tämä on mahdollista aivan Mikkelin keskustassa, 100 metriä torilta. Linnasaunan nimi tulee terassin näköalasta vankilan kauniiseen vanhaan osaan. Paikka oli aiemmin Kauppakamarin ja Finnveran ym. yhteinen edustussauna. Neliöitä tiloissa on hulppeat 82 ja suurimman osan niistä vie takkahuone. Ei löylyhuonekaan ole ihan pieni, sillä kerralla mahtuu saunomaan jopa 12 henkilöä. Pötköllään löylystä nauttiville paikka on ihan taivas! Pesuhuoneessa on 3 suihkua ja pukuhuoneessa lokerikot 20:lle.

Takkahuoneessa on pieni keittiö. Sen varustukseen kuuluu iso jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin ja tiskiallas. Hellan virkaa toimittaa 2 paikkainen irtoliesi. Lisäksi löytyy lautasia ja laseja noin 15:lle, ruokailuvälineet ja tarjoiluastiota. WC:tä on yksi. Omatoimisille siivoojille on siivouskomerossa tarvittavat välineet. Takkahuoneessa on TV, johon saa kytkettyä tietokoneen ja bluetooth-kaiuttimen. Lisäksi vanha kunnon piirtoheitin ja valkokangas sekä fläppitaulu.