Siirry sisältöön

Saunailta

Alkaen 150,00 €
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.
Varaa

Tässä on perinteiseen saunailtaan sopivasti aikaa, jolloin ehtii hyvin saunoa, syödä ja seurustella eli SSS- paketti. Sen voi tilata joko siivouksella tai ilman.

Perjantai ja lauantai sekä aatot ja pyhät ovat sattuneesta syystä kalliimpia, sunnuntaista torstaihin pääset edullisemmin järjestämään mitä ikinä nyt haluatkin.

Ruokatarjoilua tilattavaksi löydät varmasti Mikkelin runsaasta tarjonnasta. Saunailtaa vietätte klo 17-02.

HUOM! Jos kalenterista ei löydy vapaata sopivaa päivää, soita ja tiedustele tilannetta, puh. 044 777 0676.

Linnasaunan nimi tulee terassin näköalasta vankilan kauniiseen vanhaan osaan. Paikka oli aiemmin Kauppakamarin ja Finnveran ym. yhteinen edustussauna. Neliöitä tiloissa on hulppeat 82 ja suurimman osan niistä vie takkahuone. Ei löylyhuonekaan ole ihan pieni, sillä kerralla mahtuu saunomaan jopa 12 henkilöä. Pötköllään löylystä nauttiville paikka on ihan taivas! Pesuhuoneessa on 3 suihkua ja pukuhuoneessa lokerikot 20:lle.

Takkahuoneessa on pieni keittiö. Sen varustukseen kuuluu iso jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin ja tiskiallas. Hellan virkaa toimittaa 2 paikkainen irtoliesi. Lisäksi löytyy lautasia ja laseja noin 15:lle, ruokailuvälineet ja tarjoiluastiota. Wc:tä on yksi. Omatoimisille siivoojille on siivouskomerossa tarvittavat välineet.