Siirry sisältöön

Päiväkokous saunan kanssa

110,00 € / 5 h
Hinta sisältää 20 henkilöä.

 

Linnasauna tiloineen sijaitsee Mikkelin keskustan kupeessa, Linnankadulla. Tila sopii erinomaisesti palaverin tai kokouksen pitoon ja halutessanne voitte saunoa vielä päivän lopuksi. Tilat ovat rakennuksen ylimmässä kerroksessa ja saatte pitää tilaisuutenne omassa rauhassa.

Linnasaunan tilat ovat kokonaisuudessaan 82 m2 ja niihin kuuluu sauna, iso oleskelutila, pieni keittiönurkkaus, wc, eteinen ja parveke. Keittonurkkauksessa on jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni, kaksipaikkainen keittolevy. Suhautatte kahvit ja voitte tuoda omat kahvieväät tai tilata ruokaa paikanpäälle, juuri niin kuin teille sopii. Kaupan kautta kätevästi tai voihan olla, että "Pekka" leipoo porukalle piirakan!

Takkahuoneessa on TV, johon saa kytkettyä tietokoneen ja bluetooth-kaiuttimen. Lisäksi vanha kunnon piirtoheitin ja valkokangas sekä fläppitaulu.

Saunomaan mahtuu kerrallaan jopa 12 henkilöä. Pötköllään löylystä nauttiville paikka on ihan taivas! Pesuhuoneessa on 3 suihkua ja pukuhuoneessa lokerikot 20:lle.

Vuokra-aika on sopimuksen mukaan 4-5 tuntia. Linnasaunan voi varata saunalla tai ilman 9-15 välisenä aikana tai sopimuksen mukaan. Klo 9-15 välisenä aikana ilman saunaa 50€ / saunalla 110€.

HUOM! Jos kalenterista ei löydy vapaata sopivaa päivää, soita ja tiedustele tilannetta, puh. 044 777 0676.