Siirry sisältöön

Äitien Omaloma

90,00 € / vrk
Hinta sisältää 2 henkilöä.
Varaa

Äidit ansaitsevat oman miniloman ja laatuaikaa ystäviensä kanssa! Äitien omaloma-paketti on saanut alkunsa asiakkaidemme, muutaman meillä vierailleen äidin palautteesta:

"Ihanaa, kun sai vaan olla ja nukkua hyvin! Akut latautuivat ja nyt on taas puhtia arkeen. Huoneistohotelli Marja on rauhallinen ja kodikas, juuri sitä mitä kaipasimme".

Äideille, ystävyksille tai isommalle mammajengille tarjoamme rauhallisen majoituksen, kaikki puitteet lähellä jos kaipaatte ulos syömään, lasilliselle viiniä tai vaikka Mikkelin keskustan elämää katsomaan. Teatteri ja muut aktiviteetit odottavat myös teitä kävelymatkan päässä. Jos luontopolut tai muu rauhallisempi ohjelma tuovat piristystä enemmän, löytyy tarjontaa läheltä.

Voitte myös isommalla joukolla varata Linnasaunan ja viettää rentouttavaa saunailtaa takkatulen loimutessa. 

Halutessanne toimitamme tilauksesta huoneeseenne herkullisen italialaisen Deliboxin ravintola Vinosta. Vai haluatteko kuitenkin lähteä illalliselle ravintola Vinoon kolmen ruokalajin menua tai muuta herkullista ravintolan tarjontaa nauttimaan? Ravintola Vinon keittiö avoinna ke-la klo 21 saakka. Deloboxin saatavilla ke-su. HUOM! Poikkeusajan rajoitukset voivat vaikuttaa ravintoloiden aukioloaikoihin!

Kysy myös Teatteriravintola sekä Mikkelin teatterin & Bistro Holvin Ilon illallis-teatteripakettia majoituksen yhteydessä. Teatteriravintola Ilon tarjonnan näet tästä ja Mikkelin Teatterin tästä.