Siirry sisältöön

Perheen kanssa 2-4 hlöä joulunajan majoitus Mikkelissä

125,00 € / vrk
Hinta sisältää 4 henkilöä. Tämän yli menevät:
  • Majoittujat 25,00 €

Majoitu tarjoushinnalla 13.12.2021-9.1.2022 välisenä aikana. Minimimajoittumisaika on 2 vrk. Hinta 250 €/ 2 vrk sisältäen 2-4 henkilöä Perhehuoneessa ja huoneen jääkaappiin valmiiksi tuotavan aamiaisen.

Perhehuone on tilava 12m2 makuuhuoneen ja 15m2 olohuoneen yhdistelmä, eli tilaa löytyy joka iikalle.

Huoneessa on kahdelle 160 cm leveä parivuode (joka voidaan petaa myös erilleen) ja kerrossänky 80 cm leveillä pedeillä. Isompikin perhe mahtuu huoneistoon, sillä vuodesohva taipuu lisävuoteeksi parille muksulle hämärän hyssyn hiipiessä. Huone sopii myös lemmikin kanssa majoittuville ja karvakorvat pääsevät nopeasti puskapissalle hotellin vieressä olevaan puistoon.

Huoneessa on minikeittiö, ruokailu- ja ruoanvalmistusvälineet sekä astiat, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja mikroaaltouuni. Hyvin varustellussa huoneessa käytössänne ovat myös silitysrauta ja -lauta, hiustenkuivaaja ja TV sekä BluRay-soitin.

Vieraidemme käytössä on suuri, ilmainen parkkipaikka lämmitystolppien kera aivan hotellin vieressä. Myös sähköautojen latauspiste löytyy. Hotelli sijaitsee idyllisessä ja vehreässä kasarmiympäristössä, kävelymatkan päässä Mikkelin keskustasta.

Hotelli sijaitsee tunnelmallisella vanhalla kasarmialueella, kävelymatkan päässä Mikkelin keskustasta.