Go to content

Työviikon majoitus Mikkelissä kahdelle hengelle

368,00 € / 4 сутки
Цена включает 2 человек.

Tämä majoitustarjous on 4 vrk esim sunnuntaista torstaihin tai maanantaista perjantaihin, 1-2 henkilöä.
Marjan yksiöiden Duuo on Marjan luoma persoonallinen sekoitus uutta ja vanhaa, viihtyisä majoituspaikka melkein torin kupeessa. Duuo sopii erinomaisesti pariskunnille tai kavereille sekä työmatkaajille, sillä vuoteet saa myös erilleen. Vuodesohvan ystävällisellä avustuksella jopa pikku perheet mahtuvat majoittumaan.

Käytössäsi on täydellinen keittiö varusteineen: jääkaappi pakastetilalla, teen- ja kahvinkeitin, uuni ja mikroaaltouuni, leivänpaahdin ja runsaasti ruuanvalmistusvälineitä ja astioita. Voit kokata mitä haluat tai silloin kun haluat! Marja tarjoaa kahvia ja teetä. Keittiössä on aamiaispöytä kahdelle ja ison huoneen puolella ruokailutila 4:lle. Jos ei itse tehty kulinarismi kiinnosta, niin tarjontaa löytyy kävelymatkan etäisyydellä laidasta laitaan. 

Muuhun varusteluun kuuluu taulu-tv, silitysrauta ja -lauta, hiustenkuivaaja ja imuri. Teillä on myös oma erillinen WC ja erillinen suihku, jossa tarvittavat kylpytuotteet. Liinavaatteet sekä pyyhkeet kuuluvat helppoon majoittumiseen. Ilmainen Wi-Fi on myös käytettävissä. Duuossa yöpyy nimensä mukaisesti normaalisti kaksi, mutta myös lapsiperheet suosivat paikkaa, sillä keittiö helpottaa kummasti lasten kanssa matkalla! Sijainti on myös hyvä.