Harvoin pääsee kaupungin keskustassa näin persoonalliseen, mutta mutkattomaan täynnä historiaa olevaan paikkaan majoittumaan. Hotellilla on vain 10 huoneistoa, joten majoitut ilman ruuhkaa omassa studiossa. Kaikilla on minikeittiö varusteineen, joten voit valmistaa halutessasi omat ruokasi. Majoituksen voi varata kesään saakka myös ilman aamiaista. Oman auton saa aivan hotellin viereen ilmaiselle parkkipaikalle. Silti luonto ja järvet ovat aivan liki.

Kaikki hotellin huoneistot ja huoneet ovat minikoteja. Varustukseen kuuluu jääkaappi, hella, mikro, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin, hiustenkuivaaja ja silitysrauta sekä TV. Huoneissa toimii myös langaton WLAN yhteys. Keittövarustukseen kuuluvat ruuanvalmistusvälineet ja kattausastiat sekä ruanvalmistukseen avuksi ruokaöljyä, sokeria, suolaa ja pippuria. Marja tarjoaa jopa kahvia ja teetä ensimmäisiksi päiviksi! Lisää astioita saa lainaksi keittiöstä.
Pitkät herrat ja rouvat lähemmäs 2 metriä voivat pyytää erikoispitkän (210 cm) vuoteen ja kaikkia muitakin toiveita pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan. Lisävuoteita on erillisiä 80-90 cm tai vuodesohvia minimilevys 140 cm. Taaperoille löytyy matkasängyt eri hintaan.