Go to content

F.A.Q

Meidän tapamme toimia

Saapuminen
Majoitusvuorokausi alkaa kello 16.00. Tuolloin huoneen saa viimeistään käyttöön, mutta aina voi kysyä, jos huoneenne on jo aiemmin valmis.
Vastaanotto
Vastaanotto on avoinna 10-18, tarvittaessa laajemminkin. Muina aikoina tavoitat meidät soittamalla puh. 044 777 0676. Huomioi, että tekstiviestit ja sähköpostit eivät siirry päivystäjälle
Maksaminen
Maksu suoritetaan verkkokaupassa, asiakkaan saapuessa, laskuttamalla etukäteen tai muuten sovitulla tavalla. Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortit, MobilePay ja yleisimmät luottokortit. Suuremmista varauksista perimme varausmaksun. Laskutus toimii yhtiökohtaisesti sopimuksen mukaan. Laskutuslisä on 5 €.
Lähtö
Huoneet luovutetaan klo 12 mennessä, ellei toisin ole sovittu. Avaimet voi jättää eteisen oven sisäpuolella olevaan postilaatikkoon.
Siivous
Huoneistot ovat tarkoitettu itsenäiseen käyttöön eli asuessaan kukin vastaa niiden siisteydestä omaan tapaansa, kunhan jättää ne lähtiessään perussiistiksi. Sänkyjä ei kannata pedata, kun lakanat vaihdetaan joka tapauksessa. Takapihalla sijaitsevat roskikset eri jätteille.
Tupakointi
Sisällä ei saa polttaa. Tupakointipaikka on puistonpuoleisen päätyoven läheisyydessä tai vastapäisen hostellin pihalla. Siellä voi tuprutella rauhassa eli ei rappusilla. Huoneessa tupakoinnista seuraa 200 € puhdistusmaksu.
Hiljaisuus
Tolokku kaikessa päivälläkin ja semmoinen nukkumarauha eli hiljaisuus alkaa klo 22 ja mielellään aamu 8 saakka. Vanhan talon seinät eivät ole järin paksut.
Noudatamme alan yleisiä sopimusehtoja.
Nämä 1.3.2011 voimaan tulleet sopimusehdot ovat Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry:n laatimat ja kuluttaja-asiamiehen tarkistamat.
Vieraskirjat
Voit jättää terveiset, risut ja ruusut, runot, vinkit tai muuten vaan tunnelmat jokaiseen huoneeseen varattuun vieraskirjaan. Muistilappuja saat pienemmästä vihkosta.
Ruokapalvelut
Hotellin puolella hintaan kuuluu aamiainen kesäaikana. Hostelliin aamiaskorin saa tilattua erikseen. Kesällä ja isommissa tilauksissa aamiainen on noutopöydästä. Ruokasalia voi käyttää tarvittaessa erilaisiin ryhmäruokailuihin tai tilaisuuksiin. Niistä kannattaa sopia emäntien kanssa erikseen. Marjan yksiöissä ei tarjota aamiaista.
Wi-Fi
Hotellissa ja hostellissa toimii langaton yhteys.
Palvelua käytetään omalla vastuulla.
Henkilökunta
Pääemäntä ja yrittäjä on Marja ja hänen lisäkseen on apuemäntiä ja -isäntiä. Tutustu Kasarmin Marjan epäarkeen YouTube-kanavalla.