Siirry sisältöön

Sininen Perhehuone 4:lle

Sininen Perhehuone 4:lle
Alkaen 69,80 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Tuoteoptiot

parivuode

Huoneen lopullisen hinnan saat lisäämällä majoittujien määrän ja päivämäärät.

Huone neljälle, jossa parisänky (200 cm leveä, saa myös erikseen) ja aikuiskoon tukeva kerrossänky. Huoneessa myös oma vesipiste, kaapistot ja työpöytä. Suihkut ja WC aivan vieressä.

Yhteisessä keittiössä on runsas varustus, astiat ja ruoanvalmistusvälineet, riittävästi kylmätilaa, mikrot, keittimet, hellauuni jne. Marja tarjoaa vierailleen kahvia ja teetä, valitse vaan mieleisesi muki. Suihkutiloja on hostellissa kaksi, molemmissa 2 suihkupaikkaa ja löytyy myös hiustenkuivaajat ja pesuaineita. Erillisiä vessoja on 3 ja yksi WC vielä suihkun yhteydessä. Lisäksi käytössä on pyykinpesukone. Hostellissa toimii ilmainen Wi-Fi. Parkkipaikka on myös ilmainen ja lämmitystolpat.

Kesällä on tarjolla buffet-aamiainen hotellin puolella salissa, sesongin ulkopuolella runsas aamiaispaketti yhteiskeittiöön tuotuna. Aamiainen maksaa aikuisilta 11,50 € ja lapsilta 3-12 v. 5 €.

Mikäli kalenterissa ei ole saatavilla vapaita aikoja, voit tiedustella niitä toimistoltamme numerosta 044 777 0676 tai marja@huoneistohotellimarja.fi. 

Jos saavutte klo 18.00 jälkeen, laittakaa varauksen Lisätietoja-kohtaan arvioitu saapumisaika.