Siirry sisältöön

Hostellihuone 105, 1-3 hlöä

Hostellihuone 105, 1-3 hlöä
Alkaen 69,80 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Huoneen lopullisen hinnan saat lisäämällä majoittujien määrän ja päivämäärät.

Huone kolmelle, jossa on erillisvuoteet. Yksi sängyistä on leveämpi ja siihen mahtuu tiiviisti esim. 2 lasta. Lisäksi huoneessa on kaksi vaatekaappia ja työpöytä.

Hostellin yhteisessä keittiössä on runsas varustus, astiat ja ruoanvalmistusvälineet, riittävästi kylmätilaa, mikrot, keittimet, hellauuni jne. Marja tarjoaa vierailleen kahvia ja teetä, valitse vaan mieleisesi muki. Suihkutiloja on hostellissa kaksi, molemmissa 2 suihkupaikkaa ja löytyy myös hiustenkuivaajat ja pesuaineita. Erillisiä WC:tä on 3 ja yksi WC vielä suihkun yhteydessä. Lisäksi käytössä on pyykinpesukone. Hostellissa toimii ilmainen Wi-Fi. Parkkipaikka on myös ilmainen ja siellä lämmitystolpat.

Kesällä on tarjolla buffet-aamiainen hotellin puolella salissa, sesongin ulkopuolella runsas aamiaispaketti yhteiskeittiöön tuotuna. Aamiainen maksaa aikuisilta 11,50 € ja lapsilta 3-12 v. 5 €.

Mikäli kalenterissa ei ole saatavilla vapaita aikoja, voit tiedustella niitä toimistoltamme numerosta 044 777 0676 tai marja@huoneistohotellimarja.fi. 

Jos saavutte klo 18.00 jälkeen, laittakaa varauksen Lisätietoja-kohtaan arvioitu saapumisaika.