Siirry sisältöön

Ruusuhuone 1-2 hh

Ruusuhuone 1-2 hh
Alkaen 139,90 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Tuoteoptiot

parivuode

Ruusuhuoneessa olet muista huoneista poiketen maalaiskartanon tunnelmassa, roosassa ja ruusussa. Huone on nimensä mukaisesti sisustettu. Seinien värin jälkeen löytyivät verhot, sitten pieni ruusutaulu ja anopilta perintöpeili. Tulos oli hillitty ja kaunis.

Huone on kooltaan 20m2 ja siinä on 2hh 160 cm leveä parivuode. Huoneen on vuodesohva, joka toimii myös lisävuoteena jopa kahdelle lapsukaiselle. Huoneessa on minikeittiö kaikin varustein, vain uuni puuttuu. Hyvään varustelutasoon kuuluvat silitysrauta ja -lauta, hiustenkuivaaja ja TV.

Tämän huoneen hintaan sisältyy aamiainen, joko buffet-tarjoiluna tai ajankohdasta riippuen tuodaan valmiiksi huoneen jääkaappiin.

Ilmaisen lämmitystolpin varustetun parkkipaikan lisäksi voi varata myös latauspaikan sähköautolle pientä korvausta vastaan. Hotelli sijaitsee vanhalla puukasarmialueella kauniissa Tykkipuistossa. Mikkelin torille on matkaa 900 m. Kesällä vieraidemme käytössä on terassi ja grilli viehättävällä puistoalueella.

Alue on rauhallinen ja turvallinen, meillä nukut yösi hyvin.

Mikäli kalenterissa ei ole saatavilla vapaita aikoja, voit tiedustella niitä toimistoltamme numerosta 044 777 0676 tai marja@huoneistohotellimarja.fi. 

Jos saavutte klo 18.00 jälkeen, laittakaa varauksen Lisätietoja-kohtaan arvioitu saapumisaika.