Siirry sisältöön

Orkidea kahdelle

Alkaen 95,20 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.
Varaa

Kauppias

Hotelli ja hostelli Marja marja@huoneistohotellimarja.fi +358447770676 Y-tunnus: 1059017-1 Kauppiaan ehdot

 

Kaunis kuin kukka, sitä Orkidea huone on sisustukseltaan. Idea lähti Tiimarin loppuunmyynnistä ostetusta banderollista, josta syntyi seinälle kolmen taulun “kollaasi”. Huone on kooltaan 18m2 ja siinä on 2hh 160 cm leveä parivuode, jonka saa erotettua myös kahdeksi erillisvuoteeksi.

 

Huone sijaitsee lähellä ulko-ovea; helppo saavuttaa mutta ei suositella aamu-unisille, vaikka huoneessa onkin erittäin levollinen tunnelma. Minikeittiöön kuuluu kaikki paitsi uuni. Hyvään varustelutasoon kuuluvat myös huoneen silitysrauta ja -lauta, hiustenkuivaaja ja TV.

 

Vieraidemme käytössä on ilmainen parkkipaikka aivan hotellin vieressä. Saatavilla lisäksi lämmitystolppapaikat ja sähköautonlataus. Harvinainen autenttinen ympäristö majoittua 1880-luvun Mikkelissä, kävelymatkan päässä torilta.

 

Kesällä voi aamukahvit nauttia puiston terassilla ja myös grillata perinteisellä hiiligrillillä. Alue on rauhallinen ja turvallinen, meillä nukut yösi hyvin.

 

Mikäli kalenterissa ei ole saatavilla vapaita aikoja, voit tiedustella niitä toimistoltamme numerosta 044 777 0676 tai marja@huoneistohotellimarja.fi. 

 

Jos saavutte klo 18.00 jälkeen, laittakaa varauksen Lisätietoja-kohtaan arvioitu saapumisaika.