Siirry sisältöön

Orkidea

Alkaen 139,80 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kaunis kuin kukka, sitä Orkidea huone on sisustukseltaan. Idea lähti Tiimarin loppuunmyynnistä ostetusta banderollista, josta syntyi seinälle kolmen taulun “kollaasi”. Huone on kooltaan 18m2 ja siinä on 160 cm leveä parivuode.

Huone sijaitsee lähellä ulko-ovea; helppo saavuttaa mutta ei suositella aamu-unisille, vaikka huoneessa onkin erittäin levollinen tunnelma. Minikeittiöön kuuluu kaikki paitsi uuni. Hyvään varustelutasoon kuuluvat myös huoneen silitysrauta ja -lauta, hiustenkuivaaja ja TV.

Tämän huoneen hintaan sisältyy tuloiltana huoneeseen tuotava aamiaispaketti, jossa mm. leipää, leikkeleitä, jogurttia, kananmuna, mehua, maitoa ja puurotarpeet. Ilmoittakaa erityisruokavaliot etukäteen. Kesällä on tarjolla buffet-aamiainen.

Vieraidemme käytössä on ilmainen lämmitystolpin varustettu parkkipaikka aivan hotellin vieressä. Saatavilla lisäksi sähköautonlataus pientä korvausta vastaan. Harvinainen autenttinen ympäristö majoittua 1880-luvun Mikkelissä, kävelymatkan päässä torilta.

Kesällä voi aamukahvit nauttia puiston terassilla ja myös grillata perinteisellä hiiligrillillä. Alue on rauhallinen ja turvallinen, meillä nukut yösi hyvin.

Mikäli kalenterissa ei ole saatavilla vapaita aikoja, voit tiedustella niitä toimistoltamme numerosta 044 777 0676 tai marja@huoneistohotellimarja.fi. 

Jos saavutte klo 18.00 jälkeen, laittakaa varauksen Lisätietoja-kohtaan arvioitu saapumisaika.