Siirry sisältöön

Koivikko 1-2 hh

Koivikko 1-2 hh
Alkaen 119,90 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Tuoteoptiot

lemmikki

Koivikko-huoneessa on koivumetsän hillitty tunnelma sisustuksen puolesta. Huone on kooltaan 20m2, siinä on erillispedit, jotka saa myös yhteen. Tämän huoneen sängyt ovat extrapitkät, 210 cm, joten pitkänkin ihmisen varpaat mahtuvat sänkyyn.

Huoneessa on täydellinen minikeittiö, vain uuni puuttuu. Hyvin varustellussa huoneessa käytössä ovat myös silitysrauta ja -lauta, hiustenkuivaaja ja TV. Eli Kodin välineet matkalla.

Tämän huoneen hintaan sisältyy aamiainen, joko buffet-tarjoiluna tai ajankohdasta riippuen tuodaan valmiiksi huoneen jääkaappiin.

Vierailemme käytössä on ilmainen lämmitystolpin varustettu parkkipaikka hotellin vieressä. Sähköautojen latauspiste on varattavissa pientä korvausta vastaan.

Hotelli sijaitsee tunnelmallisella vanhalla kasarmialueella, kävelymatkan päässä Mikkelin keskustasta. Kesällä vieraidemme käytössä on terassi ja grilli kauniissa Tykkipuistossa. Alue on rauhallinen ja turvallinen, meillä nukut yösi hyvin. Yli sata vuotta sitten osasivat rakentaa taloja, jotka hengittävät.

Mikäli kalenterissa ei ole saatavilla vapaita aikoja, voit tiedustella niitä toimistoltamme numerosta 044 777 0676 tai marja@huoneistohotellimarja.fi. 

Jos saavutte klo 18.00 jälkeen, laittakaa varauksen Lisätietoja-kohtaan arvioitu saapumisaika.