Siirry sisältöön

Liila 1-2 hlöä

Liila 1-2 hlöä
Alkaen 139,90 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Tuoteoptiot

lemmikki

Liila-huone on nimensä mukaisesti kauniin liilan sävyin sisustettu. Idea lähti alunperin ihanasta violetista räsymatosta ja rakentui sitten siihen värimaailmaan.

Se on kooltaan 20m2 aamuaurinkohuone. Huoneessa on erillispedit, jotka saa myös yhteen. Huone on sallittu myös lemmikeille. Huoneessa on minikeittiö kaikkine varusteineen mm. jääkaappi ja mikro. Hyvin varustellussa huoneessa ovat myös silitysrauta ja -lauta, hiustenkuivaaja ja TV. Eli täydellinen minikoti matkallenne.

Tämän huoneen hintaan sisältyy aamiainen, joko buffet-tarjoiluna tai ajankohdasta riippuen tuodaan valmiiksi huoneen jääkaappiin.

Ilmainen lämmitystolpin varustettu parkkipaikka on aivan hotellin vieressä. Sähköautojen latauspiste on myös käytettävissä pientä korvausta vastaan.

Hotelli sijaitsee idyllisessä ja vehreässä kasarminpuistossa, 900 m päässä Mikkelin keskustasta. Kesällä vieraidemme käytössä on terassi grilleineen. Alue on rauhallinen ja turvallinen, meillä nukut yösi hyvin. Vanha puutalo osaa hengittää.

Mikäli kalenterissa ei ole saatavilla vapaita aikoja, voit tiedustella niitä toimistoltamme numerosta 044 777 0676 tai marja@huoneistohotellimarja.fi. 

Jos saavutte klo 18.00 jälkeen, laittakaa varauksen Lisätietoja-kohtaan arvioitu saapumisaika.