Siirry sisältöön

Perhekaksio 2-6 hlöä + lisävuoteet

Perhekaksio 2-6 hlöä + lisävuoteet
Alkaen 219,80 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Tuoteoptiot

lemmikki

Kun matkustetaan perheenä, ei haittaa vaikka tilaa ja väljyyttä olisi kunnolla. Eikä sekään, että ruuat ja välipalat voi valmistaa itse. Perhekaksio on jokaisen perheen unelma hotellimajoituksesta: se on tilava 47 m2 olohuoneen ja keittiön yhdistelmä ja parhaiten varustettu huoneistomme.

Huoneistossa majoittuu ja nukkuu lisävuotein jopa 9 henkeä. Jos teitä tulee 8-9 henkilöä, ottakaa yhteyttä soittamalla 044 777 0676. Käytössä on täydellinen keittiö, myös astianpesukone ja uuni, runsaasti ruokailu- ja ruoanvalmistusvälineitä sekä astiasto. Varustukseen kuuluu silitysrauta ja -lauta, hiustenkuivaaja ja omat TV:t molemmissa huoneissa, sekä BluRay-soitin.

Tämän huoneen hintaan sisältyy aamiainen, joko buffet-tarjoiluna tai ajankohdasta riippuen tuodaan valmiiksi huoneen jääkaappiin.

Vieraillemme käytössä on suuri, ilmainen parkkipaikka aivan hotellin vieressä sekä lämmitystolpat. Sähköautoille on latausmahdollisuus. Hotelli sijaitsee rauhallisella puukasarmialueella Tykkipuistossa vain kävelymatkan päässä Mikkelin keskustasta. Kesällä vieraidemme käytössä on terassi ja grilli.

Alue on rauhallinen ja turvallinen, meillä nukut yösi hyvin. Lasten kanssa matkustaville löytyy mukavia aktiviteetteja hotellista, mm. erilaisia pelejä. Aikuisemmille löytyy myös mukavia juttuja Mikkelin tarjonnasta.

Mikäli kalenterissa ei ole saatavilla vapaita aikoja, voit tiedustella niitä toimistoltamme numerosta 044 777 0676 tai marja@huoneistohotellimarja.fi. 

Jos saavutte klo 18.00 jälkeen, laittakaa varauksen Lisätietoja-kohtaan arvioitu saapumisaika.