Siirry sisältöön

Romanssi 1-2 hh

Romanssi 1-2 hh
Alkaen 135,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Tuoteoptiot

parivuodehääpäivähääyö

Romanssihuone on matkaavien pariskuntien tunnelmallinen valinta. Seinille valikoitui lemmen väriksi sanottu punainen, joka on myös Marjan mieliväri. Sisustus on suunniteltu pieni pilke silmäkulmassa ja seiniä koristavat Kama Sutra -aiheiset taulut.

Huone on kooltaan 21m2 ja siinä on muista huoneista poiketen pehmeä jenkkisänky. Tyynyt ja pyyhkeet ovat muita huoneita muhkeampia ja runsaampia. Huoneessa on vuodesohva, joka toimii tarvittaessa lisävuoteena.

Varustukseen kuuluu minikeittiö kaikin varustein, kuten jääkaappi. Hyvään varustelutasoon kuuluvat myös silitysrauta ja -lauta, hiustenkuivaaja ja TV. Ilmainen parkkipaikka on aivan hotellin vieressä ja talvisin saa varattua myös lämmitystolpan. Sähköauto latautuu mukavasti vietetyn yön aikana kolmivaihdevirralla.

Tämän huoneen hintaan sisältyy aamiainen, joko buffet-tarjoiluna tai ajankohdasta riippuen tuodaan valmiiksi huoneen jääkaappiin.

Hotelli sijaitsee idyllisessä ja vehreässä kasarmiympäristössä, kävelymatkan päässä Mikkelin keskustasta. Kesällä vieraidemme käytössä on terassi ja grilli hotellin puistossa. Alue on rauhallinen ja turvallinen, meillä nukut yösi hyvin.

Mikäli kalenterissa ei ole saatavilla vapaita aikoja, voit tiedustella niitä toimistoltamme numerosta 044 777 0676 tai marja@huoneistohotellimarja.fi. 

Jos saavutte klo 18.00 jälkeen, laittakaa varauksen Lisätietoja-kohtaan arvioitu saapumisaika.