Siirry sisältöön

Ruska 1-2 hh

Alkaen 124,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Tuoteoptiot

lemmikki

Kauniisti sisustettu ja tilava Ruskahuone on kooltaan 20m2. Nimi tulee huoneen sävyistä. Vanhan maalikartan ruskean sävy kaipasi jotain. Punainen, oranssi ja vihreä tuntuivat korostavan huoneen olemusta.

Huoneessa on erillispedit kahdelle, jotka saa myös yhteen. Kolmas henkilö majoittuu lisävuoteella. Huone sopii erityisen hyvin lemmikin kanssa majoittuville, sillä huone sijaitsee lähellä takaovea, josta pääsee suoraan Tykkipuistoon lenkille.

Huoneessa on minikeittiö kaikin tarpeellisin välinein, myös jääkaappi. Hyvin varustellussa huoneessa käytössä ovat myös silitysrauta ja -lauta, hiustenkuivaaja ja TV. Vieraidemme käytössä on ilmainen lämmitystolpin varustettu parkkipaikka aivan hotellin vieressä.

Tämän huoneen hintaan sisältyy aamiainen, joko buffet-tarjoiluna tai ajankohdasta riippuen tuodaan valmiiksi huoneen jääkaappiin.

Hotelli sijaitsee historiallisessa kasarmiympäristössä, 900 m päässä Mikkelin keskustasta. Kesällä vieraidemme käytössä on terassi ja grilli kauniissa Tykkipuistossa. Alue on rauhallinen ja turvallinen, meillä nukut yösi hyvin.

Mikäli kalenterissa ei ole saatavilla vapaita aikoja, voit tiedustella niitä toimistoltamme numerosta 044 777 0676 tai marja@huoneistohotellimarja.fi. 

Jos saavutte klo 18.00 jälkeen, laittakaa varauksen Lisätietoja-kohtaan arvioitu saapumisaika.