Siirry sisältöön

1 henkilö kahden hengen huoneessa

Alkaen 119,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kun olet yksin majoittumassa, ei tarvitse maksaa kahden hengen hintaa. Tämä hotellihuone on tarkoitettu yksinään matkustavalle. Se on isompi kuin yhden hengen huoneemme Sinkku. Huoneessa on minikeittiö kaikkine varusteineen mm. jääkaappi ja mikro. Hyvin varustellussa huoneessa ovat myös silitysrauta ja -lauta, hiustenkuivaaja ja TV. Eli täydellinen minikoti matkallenne.

Ilmainen lämmitystolpin varustettu parkkipaikka on aivan hotellin vieressä. Sähköautojen latauspiste on myös käytettävissä pientä korvausta vastaan.Hotelli sijaitsee idyllisessä ja vehreässä kasarminpuistossa, 900 m päässä Mikkelin keskustasta. Kesällä vieraidemme käytössä on terassi grilleineen. Alue on rauhallinen ja turvallinen, meillä nukut yösi hyvin. Vanha puutalo osaa hengittää.

Mikäli kalenterissa ei ole saatavilla vapaita aikoja, voit tiedustella niitä toimistoltamme numerosta 044 777 0676 tai marja@huoneistohotellimarja.fi. Jos saavutte klo 18.00 jälkeen, laittakaa varauksen Lisätietoja-kohtaan arvioitu saapumisaika.

Tämän huoneen hintaan sisältyy tuloiltana huoneeseen tuotava aamiaispaketti, jossa mm. leipää, leikkeleitä, jogurttia, kananmuna, mehua, maitoa ja puurotarpeet. Ilmoitathan erityisruokavaliot etukäteen. Kesällä on buffet-aamiainen.