Siirry sisältöön

Koivikko 2 hh

Alkaen 95,20 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.
Varaa

Kauppias

Hotelli ja hostelli Marja marja@huoneistohotellimarja.fi +358447770676 Y-tunnus: 1059017-1 Kauppiaan ehdot

 

Koivikko-huoneessa on koivumetsän hillitty tunnelma sisustuksen puolesta. Huone on kooltaan 20m2, siinä on on 2hh parivuode, jotka voi erottaa myös kahdeksi erillisvuoteeksi. Tämän huoneen sängyt ovat extrapitkät, 210 cm, joten pitkänkin ihmisen varpaat mahtuvat sänkyyn.

 

Huoneessa on täydellinen minikeittiö, vain uuni puuttuu. Hyvin varustellussa huoneessa käytössä ovat myös silitysrauta ja -lauta, hiustenkuivaaja ja TV. Eli Kodin välineet matkalla.

 

Vierailemme käytössä on ilmainen parkkipaikka hotellin vieressä. Lämmitystolpat ja sähköautojen latauspiste ovat myös varattavissa pientä korvausta vastaan.

 

Hotelli sijaitsee tunnelmallisella vanhalla kasarmialueella, kävelymatkan päässä Mikkelin keskustasta. Kesällä vieraidemme käytössä on terassi ja grilli kauniissa Tykkipuistossa. Alue on rauhallinen ja turvallinen, meillä nukut yösi hyvin. Yli sata vuotta sitten osasivat rakentaa taloja, jotka hengittävät.

 

Mikäli kalenterissa ei ole saatavilla vapaita aikoja, voit tiedustella niitä toimistoltamme numerosta 044 777 0676 tai marja@huoneistohotellimarja.fi. 

 

Jos saavutte klo 18.00 jälkeen, laittakaa varauksen Lisätietoja-kohtaan arvioitu saapumisaika.