Siirry sisältöön

Usein kysyttyä

Vastaanotto
Vastaanotto on avoinna toistaiseksi tarpeen mukaan. Jatkuva päivystys toimii aina puhelimitse.
Huoneiden luovutus lähtöpäivänä on klo 12.00 ja sisäänkirjautuminen mahdollista klo 14.00, viimeistään klo 16.00 alkaen.


Ruokapalvelut
Hotellin puolella hintaan kuuluu aina aamiainen. Hostelliin aamiaskorin saa tilattua erikseen. Kesällä ja isommissa tilauksissa aamiainen on noutopöydästä, muulloin aamiaiskori toimitetaan etukäteen huoneeseen. Ruokasalia voi käyttää tarvittaessa erilaisiin ryhmäruokailuihin tai tilaisuuksiin. Niistä kannattaa sopia emäntien kanssa erikseen.


WLAN
Hotellissa toimii langaton yhteys: Hotelli Marja
Langattoman verkon käyttö on sallittu vain Huoneistohotelli Marja vieraille.
Palvelua käytetään omalla vastuulla.


Henkilökunta
Pääemäntä ja yrittäjä on Marja ja hänen lisäkseen on apuemäntiä.


Suosittelemme matkallesi
Taiteen ystäville iloa tarjoaa GalleriAri tai Mikkelin valokuvakeskus. Alueella on myös Keilahalli, josta on mahdollista vuokrata saunaa. Urpolanlampi on alle kilometrin päässä . Siinä on mahdollista uida hiekkapohjaisessa rannassa, pelata rantalentistä tai kiertää lampea ympäröivä kaunis kunto/luontopolku tai laajemminkin sen yhteydessä olevalla luonnonsuojelualuella. Talvisin alueella on latureitistö. Puiston alueella on frisbee golfrata sekä ammattikorkeakoulun pihalla koriskenttä. Parin kilometrin päässä on Mikkelin Golfin 9-reikäinen golfkenttä.