Siirry sisältöön

Usein kysyttyä

Meidän tapamme toimia

Saapuminen
Majoitusvuorokausi alkaa kello 16.00. Tuolloin huoneen saa viimeistään käyttöön, mutta aina voi kysyä, jos huoneenne on jo aiemmin valmis.

Vastaanotto
Vastaanotto on avoinna 10-18, tarvittaessa laajemminkin. Muina aikoina tavoitat meidät soittamalla puh. 044 777 0676. Huomioi, että tekstiviestit ja sähköpostit eivät siirry päivystäjälle

Parkkipaikka
Hotellin/hostellin parkkipaikka on ilmainen. Talon päädyssä on sähköautolle 1 paikka. Sen vuokra on 10 €/yö.

Maksaminen
Maksu suoritetaan joko verkkokaupassa tai paikan päälle saapuessa, laskuttamalla etukäteen tai muuten sovitulla tavalla. Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortit, MobilePay ja yleisimmät luottokortit. Suuremmista varauksista perimme varausmaksun. Laskutus toimii yhtiökohtaisesti sopimuksen mukaan. Laskutuslisä on 5 €.

Virheellinen hintatieto
Hotelli ja hostelli Marjalla on mahdollisuus kieltäytyä varauksen vahvistamisesta, mikäli verkkosivuilla näkyvään ilmoitetussa hinnassa on merkittävä ja selkeä virhe.

Lähtö
Huoneet luovutetaan klo 12.00 mennessä, ellei toisin ole sovittu. Avaimet voi jättää eteisen oven sisäpuolella olevaan postilaatikkoon.

Siivous
Huoneistot ovat tarkoitettu itsenäiseen käyttöön eli asuessaan kukin vastaa niiden siisteydestä omaan tapaansa, kunhan jättää ne lähtiessään perussiistiksi. Sänkyjä ei kannata pedata, kun lakanat vaihdetaan joka tapauksessa. Takapihalla sijaitsevat roskikset eri jätteille.

Tupakointi
Sisällä ei saa polttaa. Tupakointipaikka on puistonpuoleisen päätyoven läheisyydessä tai vastapäisen hostellin pihalla. Siellä voi tuprutella rauhassa eli ei rappusilla. Huoneessa tupakoinnista seuraa 200 € puhdistusmaksu.

Hiljaisuus
Tolokku kaikessa päivälläkin ja semmoinen nukkumarauha eli hiljaisuus alkaa klo 22.00 ja mielellään aamu 8.00 saakka. Vanhan talon seinät eivät ole järin paksut.

Yksityisten henkilöiden varauksissa noudatamme alan yleisiä sopimusehtoja.
Nämä 1.3.2011 voimaan tulleet sopimusehdot ovat Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry:n laatimat ja kuluttaja-asiamiehen tarkistamat.

Ryhmät ja yritykset
Ryhmien ja yritysten varausehdot ja hinnat aina sopimuskohtaisesti.

Vieraskirjat
Voit jättää terveiset, risut ja ruusut, runot, vinkit tai muuten vaan tunnelmat jokaiseen huoneeseen varattuun vieraskirjaan. Muistilappuja saat pienemmästä vihkosta.

Ruokapalvelut
Hotellin puolella hintaan kuuluu aamiainen. Aamiainen on joko buffet-pöytästä tai tuodaan huoneen jääkaappiin. Tuloiltana huoneeseen tuodaan jääkaappiin aamiaispaketti, jossa on mm. leipää, leikkeleitä, jogurttia, kananmuna, mehua, maitoa ja puurotarpeet. Ilmoittakaa erityisruokavaliot etukäteen. (kesäaikana salissa buffet-pöytä). Hotellihuoneissa on jokaisessa oma pieni varusteltu keittiö.

Hostellista löytyy yhteiskeittiö, jossa tarjolla on kahvia ja teetä. Hostelliin aamiaispaketin saa tilattua etukäteen hintaan 11,50 €/hlö jolloin aamiaispaketti viedään yhteiskeittiön jääkaappiin huoneen omalle hyllylle. Aamiaispaketti tulee tilata tulopäivänä viimeistään klo 17.00.

Aamiaistarpeita ja eväitä voi hakea myös lähellä olevasta Sale Nuijamiehestä, joka on avoinna iltaisin klo 21.00 saakka.

Lounaspaikkoja lähistöllä on useampi, mistä valita arkilounaan: Ravintola August, Vaiha Savo tai Rami Sammonkatu. Lähistöllä on myös viehättävä Kirjalan Kahvipaahtimon pieni kahvila. Iltaruokapaikkoja löytyy torin läheisyydestä, noin 900 metriä hotellilta.

Wi-Fi
Hotellissa ja hostellissa toimii langaton yhteys.
Palvelua käytetään omalla vastuulla.

Lemmikit
Lemmikit ovat tervetulleita meille ja majoittuvat meillä hintaan 15 €/ viipymä yksi lemmikki, useammilta + 5 €.

Henkilökunta
Pääemäntä ja yrittäjä on Marja ja hänen lisäkseen on apuemäntiä ja -isäntiä. Tutustu Kasarmin Marjan epäarkeen YouTube-kanavalla.