Siirry sisältöön

Usein kysyttyä

Meidän tapamme toimia

Saapuminen
Majoitusvuorokausi alkaa kello 16.00. Tuolloin huoneen saa viimeistään käyttöön, mutta aina voi kysyä, jos huoneenne on jo aiemmin valmis.

Vastaanotto
Vastaanotto on avoinna 10-18, tarvittaessa laajemminkin. Muina aikoina tavoitat meidät soittamalla puh. 044 777 0676. Huomioi, että tekstiviestit ja sähköpostit eivät siirry päivystäjälle

Parkkipaikka
Hotellin/hostellin parkkipaikka on ilmainen.

Maksaminen
Maksu suoritetaan verkkokaupassa, asiakkaan saapuessa, laskuttamalla etukäteen tai muuten sovitulla tavalla. Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortit, MobilePay ja yleisimmät luottokortit. Suuremmista varauksista perimme varausmaksun. Laskutus toimii yhtiökohtaisesti sopimuksen mukaan. Laskutuslisä on 5€.

Lähtö
Huoneet luovutetaan klo 12.00 mennessä, ellei toisin ole sovittu. Avaimet voi jättää eteisen oven sisäpuolella olevaan postilaatikkoon.

Siivous
Huoneistot ovat tarkoitettu itsenäiseen käyttöön eli asuessaan kukin vastaa niiden siisteydestä omaan tapaansa, kunhan jättää ne lähtiessään perussiistiksi. Sänkyjä ei kannata pedata, kun lakanat vaihdetaan joka tapauksessa. Takapihalla sijaitsevat roskikset eri jätteille.

Tupakointi
Sisällä ei saa polttaa. Tupakointipaikka on puistonpuoleisen päätyoven läheisyydessä tai vastapäisen hostellin pihalla. Siellä voi tuprutella rauhassa eli ei rappusilla. Huoneessa tupakoinnista seuraa 200 € puhdistusmaksu.

Hiljaisuus
Tolokku kaikessa päivälläkin ja semmoinen nukkumarauha eli hiljaisuus alkaa klo 22.00 ja mielellään aamu 8.00 saakka. Vanhan talon seinät eivät ole järin paksut.

Noudatamme alan yleisiä sopimusehtoja.
Nämä 1.3.2011 voimaan tulleet sopimusehdot ovat Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry:n laatimat ja kuluttaja-asiamiehen tarkistamat.

Vieraskirjat
Voit jättää terveiset, risut ja ruusut, runot, vinkit tai muuten vaan tunnelmat jokaiseen huoneeseen varattuun vieraskirjaan. Muistilappuja saat pienemmästä vihkosta.

Ruokapalvelut
Hotellin puolella hintaan kuuluu aamiainen kesäaikana eli 31.8. asti. Muuna aikana aamiaista varten on huoneisiin varattu puurotarpeet, kahvia ja teetä. Hotellihuoneissa on jokaisessa oma pieni keittiövarustus. Hostellista löytyy yhteiskeittiö. Hostelliin aamiaspaketin saa tilattua etukäteen ryhmälle.  Marjan yksiöissä ei tarjota aamiaista.

Wi-Fi
Hotellissa ja hostellissa toimii langaton yhteys.
Palvelua käytetään omalla vastuulla.

Lemmikit
Lemmikit ovat tervetulleita meille ja majoittuvat meillä hintaan 12 €/ viipymä. Veloitamme max. kahden lemmikin hinnan eli seurueenne mahdollinen kolmas karvatassu majoittuu veloituksetta.

Henkilökunta
Pääemäntä ja yrittäjä on Marja ja hänen lisäkseen on apuemäntiä ja -isäntiä. Tutustu Kasarmin Marjan epäarkeen YouTube-kanavalla.